Acteurs

Het vaste acteursteam van Deezillusie bestaat uit  Paul Ooghe en Katrijn Govaert.

Geleidelijk aan werd het team versterkt door Eve Van Avermaet,  Bram De Win, Ellen Dilles, Bastiaan Maertens, Pieter Klinck en Priskilla Deck


Paul Ooghe

is regisseur (Rits) en dramadocent. Hij was directeur van ICVA vzw Theater en Vorming Gent, zakelijk leider van Dans Kortrijk en artistiek leider bij Theater Krakeel. Momenteel doceert hij toneel en regie aan de Academie voor Podiumkunsten in Gent. Hij begeleidt geregeld workshops acteerinitiatie en regie. Samen met Katrijn Govaert richtte hij Theater Box op. Hij is artistiek leider van Deezillusie vzw en het Belgisch Repertoire Theater.

  

Katrijn Govaert

studeerde af als actrice en theatermaker aan de Kleine Academie, school voor scheppend theater. Ze kwam bij Deezillusie terecht via de improvisatiegroep Improcessie. Het VTM-publiek kent haar als arts in het programma ‘De Kliniek’. Ze vertolkt de hoofdrol in de langspeelfilm ‘Zaak: De Zutter’. Verder maakt ze intimistische voorstellingen met het theatercollectief ‘kleine prettige stoornis’ en richtte ze samen met Paul Ooghe Theater Box op.


Eve Van Avermaet

volgde de opleiding Drama op de Luca School of Arts te Leuven. Tijdens haar opleiding ging ze op tournee met Music Hall, deed stage bij Toneelgezelschap NUNC en transformeerde 'Mouchette' van Arne Sierens tot haar masterproject. Ze toerde twee jaar met de Borgia Trilogie. Ze was actief in de series 'Professor T', 'Secrets' en 'De regels van 3s'. Zij speelde 'Ismene' in 'Zus van' in BRT.


Bastiaan Maertens

is acteur en zanger (songwriter)- en theater maker. Hij studeerde theater aan 'De kleine Academie' en geeft momenteel les theater in het deeltijds kunstonderwijs.


Ellen Dilles

is een jonge actrice en zangeres. Zij studeerde musical aan het conservatorium Brussel
Zij speelde onder meer in ‘Daens 2.0’ en ‘My fair Lady’.


Bram De Win

studeerde in 2008 af aan de acteursopleiding van de Toneelacademie Maastricht. Voordien volgde hij opleidingen aan Dé Kunsthumaniora, het Conservatorium Mechelen en de Academie Lier. Voor televisie werkte hij mee aan fictiereeksen als ‘Billy versus Benjamin’, ‘Studio Tarara’, ‘Flikken’, ‘Zone stad’, ‘De kotmadam’, ‘Flikken Maastricht’, ‘Bellicher - De Macht van meneer Miller’ en ‘De onderkoning’. Hij speelt ook in Belgisch Repertoiretheater in Theater Box.

 

Pieter Klinck

studeerde dramatische kunst en musical aan het Conservatorium van Brussel. Hij was te zien in musicals zoals Jesus Christ Superstar, Les Misérables, Ben X en 14-18. In het theater werkte hij meermaals voor Loge 10, De Zwarte Komedie en Theater Uitgezonderd.