Acteurs

Het vaste acteursteam van Deezillusie bestaat uit Geert Willems, Paul Ooghe en Katrijn Govaert.

Geleidelijk aan werd het team versterkt door Brandon Calluy, Eve Van Avermaet, Heidi De Grauwe, Pieter Klinck, Nele Kintaert, Ellen dilles, Bastiaan Maertens en Jan Schepens

Paul Ooghe

is regisseur (Rits) en dramadocent. Hij was directeur van ICVA vzw Theater en Vorming Gent, zakelijk leider van Dans Kortrijk en artistiek leider bij Theater Krakeel. Momenteel doceert hij toneel en regie aan de Academie voor Podiumkunsten in Gent. Hij begeleidt geregeld workshops acteerinitiatie en regie. Samen met Katrijn Govaert richtte hij Theater Box op. Hij is artistiek leider van Deezillusie vzw en het Belgisch Repertoire Theater.

 

Geert Willems

studeerde af als beroepsacteur aan het Koninklijk Muziekconservatorium te Gent. Hij werkte vooral als freelancer bij Arca, NTG en het Eva Bal’s Speeltheater. Hij regisseert ook bij verschillende gezelschappen. Het grote publiek kent hem van het improvisatieprogramma ‘Onvoorziene Omstandigheden’ of zijn gastrollen in heel wat televisieseries, waaronder ‘Familie’, ‘Aspe’, ‘Flikken’, ‘Zone Stad’ en ‘Thuis’.

 

Katrijn Govaert

studeerde af als actrice en theatermaker aan de Kleine Academie, school voor scheppend theater. Ze kwam bij Deezillusie terecht via de improvisatiegroep Improcessie. Het VTM-publiek kent haar als arts in het programma ‘De Kliniek’. Ze vertolkt de hoofdrol in de langspeelfilm ‘Zaak: De Zutter’. Verder maakt ze intimistische voorstellingen met het theatercollectief ‘kleine prettige stoornis’ en richtte ze samen met Paul Ooghe Theater Box op.

 

Nele Kintaert

is een jonge actrice. Ze studeerde musical aan het Conservatorium van Brussel.

Verder is ze werkzaam als docent notenleer, muziekinitatie en dans.

 

Bastiaan Maertens

is acteur en zanger (songwriter)- en theater maker. Hij studeerde theater aan 'De kleine Academie' en geeft momenteel les theater in het deeltijds kunstonderwijs.

 

Ellen Dilles

is een jonge actrice en zangeres. Zij studeerde musical aan het conservatorium Brussel
Zij speelde onder meer in ‘Daens 2.0’ en ‘My fair Lady’.

 

Eve Van Avermaet

volgde de opleiding Drama op de Luca School of Arts te Leuven. Tijdens haar opleiding ging ze op tournee met Music Hall, deed stage bij Toneelgezelschap NUNC en transformeerde 'Mouchette' van Arne Sierens tot haar masterproject. Ze toerde twee jaar met de Borgia Trilogie. Ze was actief in de series 'Professor T', 'Secrets' en 'De regels van 3s'.


Heidi De Grauwe

is een Gentse actrice. U kent haar misschien beter als Moesj uit Witterkerke, Roos uit familie of misschien zelfs als de grofgebekte mama mia uit balls of steel.

Tijdens de Gentse feesten bevindt ze zich meestal op de planken van de Minard, de thuisbasis voor het vernieuwd Gents volkstoneel van Bob De Moor. 

 

Pieter Klinck

studeerde dramatische kunst en musical aan het Conservatorium van Brussel. Hij was te zien in musicals zoals Jesus Christ Superstar, Les Misérables, Ben X en 14-18. In het theater werkte hij meermaals voor Loge 10, De Zwarte Komedie en Theater Uitgezonderd.


Jan Schepens

Studeerde in 1998 af aan de toneel- en musicalafdeling van het Conservatorium van Brussel. Hij speelde zowel in (muziek)theaterstukken als musicals en op televisie. Hij houdt niet zo van vakjes en is diep vanbinnen nog steeds Willy de “cool cool supercoole” wolf uit De Drie Biggetjes. Zijn meest recente wapenfeiten zijn rollen in 40-45 en Daens, de spektakel-musicals van Studio100.